WONDERSTORE

Pachet cadou pentru profesoare cu calendar, pix si agenda - Awesome Teacher

Pachetul cadou pentru profesoare "Awesome Teacher" este dedicat cadrului didactic care este mai mult decat un profesor, este un adevarat mentor. Este un cadou pentru profesoara de limba romana de la care elevii invata mai mult decat comentarii literare. Un cadou pentru profesoara de matematica ce stie sa transmita emotie, dincolo de cifre. Si pentru toate profesoarele pe care le pretuiti. L-am construit in jurul celui mai important si util instrument de care are nevoie orice cadru didactic in activitatea sa - Agenda Profesorului.


Pachetul cadou pentru profesoare contine:


Agenda profesorului - Wonder Teacher cu noua structura a anului scolar 2022-2023, actualizata dupa Ordinul Ministerului Educatiei din aprilie 2022. Un caiet de lucru inspirat si documentat, care reuneste intre copertile sale un planificator de sedinte, cursuri, lectii, proiecte si unitati de invatare, un catalog personal si un ghid care are la baza cele mai pertinente studii ale unor experti in domeniul educatiei pentru navigarea cu succes si cu cat mai putin stres a unei perioade academice complicate.


Un pix cu mina neagra si mesaj. Acest instrument de scris vine alaturi de o cutie neagra, eleganta, si a fost imprimat cu mesajul "Indrazneste sa fii".


Un calendar de birou cu suport de lemn, creat si imprimat in atelierul Catbox. Un calendar cu un concept special, unic in Romania. Posesorul poate decide luna din care incepe sa il foloseasca, si il va putea utiliza pana in aceeasi luna a anului urmator. Acest lucru permite ca produsul sa poata fi un cadou perfect tot timpul anului, nu doar in lunile de inceput. In plus, acest calendar este prevazut cu cate o provocare lunara, legata de dezvoltarea personala si decorat cu citate inspirationale.


O cutie de ceai ecologic, cu scortisoara, lemn-dulce si nucsoara de la Rituals. Creat special pentru a hrani energia, acest amestec de plante este ideal pentru a fi consumat seara, pentru ca nu contine cofeina.


Tableta de ciocolata cu lapte de la Chocolate Organiko. Contine 36% cacao, miere si migdale. Produsa in Spania, cu ingrediente din agricultura BIO.


O cana de ceramica creata si produsa in atelierul Catbox. Decorata cu inflorescente colorate si mesajul "You are an awesome teacher".


Poti alege impachetare speciala in cutia premium Wonder Gift Box pentru acest pachet cadou, bifand casuta de mai jos.


Cutie cadou impachetare premiumPachete cadou - transport gratuit


Produsele noastre s-au mutat pe WonderStore.ro. Gasesti acest produs apasand pe butonul de mai jos.


COMANDA PE WONDERSTORE.RO


Cod: C000000318
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

279,00 RON
Descriere produs
Details

Pachetul cadou pentru profesoare "Awesome Teacher" este dedicat cadrului didactic care este mai mult decat un profesor, este un adevarat mentor. Este un cadou pentru profesoara de limba romana de la care elevii invata mai mult decat comentarii literare. Un cadou pentru profesoara de matematica ce stie sa transmita emotie, dincolo de cifre. Si pentru toate profesoarele pe care le pretuiti. L-am construit in jurul celui mai important si util instrument de care are nevoie orice cadru didactic in activitatea sa - Agenda Profesorului, cu noua structura a anului scolar 2022-2023, actualizata dupa Ordinul Ministerului Educatiei din aprilie 2022.

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Pachet cadou pentru profesoare cu calendar, pix si agenda - Awesome Teacher
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Iti recomandam si