WONDERSTORE

Agenda profesorului - Wonder Teacher

Wonder Teacher - Agenda profesorului care inspira generatii

Agenda pentru profesori de: Scoala generala, liceu
Scrisa in limba: Romana
Anul aparitiei: 2022
Editia II
Editura: Kronia
Contine: Cataloage pentru 10 clase si noua structura a anului scolar 2022-2023, actualizata dupa Ordinul Ministerului Educatiei din aprilie 2022
Pot fi adaugate suplimentar, intr-o brosura, inca 8 cataloage.
Coperta: cartonata, cu insertie aurie
Interior: print color, hartie alba de 100 g/mp
Legare: spirala aramie
Format: A5


ACEASTA AGENDA ESTE NEPERSONALIZABILA


Produsele noastre s-au mutat pe WonderStore.ro. Gasesti acest produs apasand pe butonul de mai jos.


COMANDA PE WONDERSTORE.RO


Cod: C0000000289
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

Regular Price: 138,00 RON

109,00 RON

Descriere produs
Details

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Agenda profesorului care inspira generatii este un instrument didactic conceput si creat pentru a le veni in ajutor profesorilor in noul an scolar. Pentru ca trec printr-o perioada in care e nevoie sa se adapteze din mers unei noi structuri a anului scolar si, probabil, unor noi metode de predare, de evaluare si de interactiune cu elevii lor, cadrele didactice vor avea nevoie de tot sprijinul pe care il pot primi.

 Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

De aceea, am creat Agenda profesorului - un caiet de lucru inspirat si documentat care reuneste intre copertile sale un planificator de sedinte, cursuri, lectii, proiecte si unitati de invatare, un catalog personal si un ghid care are la baza cele mai pertinente studii ale unor experti in domeniul educatiei pentru navigarea cu succes si cu cat mai putin stres a unei perioade academice complicate.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Agenda profesorului are pagini special dedicate organizarii activitatii scolare - de la planificarea sedintelor si a cursurilor de perfectionare pana la programarea lectiilor si a evaluarilor. Am adaugat, de asemenea, pagini de catalog personal al profesorului in care acesta il poate completa numele elevilor din fiecare clasa la care preda, notele si absentele, pentru a le putea transfera usor si eficient mai tarziu in catalogul scolii. Agenda contine cataloage pentru 10 clase cu maximum 34 de elevi fiecare.

Agenda Wonder Teacher interior

Agenda profesorului mai cuprinde orarul cadrului didactic, noua structura a anului scolar 2022-2023, actualizata dupa Ordinul Ministerului Educatiei din aprilie 2022, tabele pentru planificare lunara, saptamanala si zilnica, precum si un instrument extrem de folositor de moitorizare a somnului, meselor si nivelului de hidratare. Pentru ca stim cu totii cat de importante sunt toate acestea in managementul stresului.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Si pentru ca am adus in discutie stresul, Agenda profesorului e o unealta indispensabila si din acest punct de vedere - pentru ca a fost gandita sa ajute cadrele didactice sa isi mentina nivelul de stres la cote rezonabile. Paginile de informatii cuprinse in agenda prezinta cele mai recente studii si concluzii ale unor reputati specialisti in domeniul educational asupra unor subiecte arzatoare precum: temele pentru acasa, adaptarea metodelor de predare in functie de tipul de inteligenta al elevilor, obtinerea cooperarii elevilor prin incurajarea autonomiei, stresul in mediul academic, combaterea bullying-ului si cyber-bullyingului si scoala online.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

O evaluare calitativa a parcurgerii anului scolar lui va putea fi gasita la finalul Agendei pentru profesori. Aceasta ofera o viziune de ansamblu asupra incercarilor, reusitelor si greselilor din anul ce se termina si o oportunitate minunata de a creiona solutii, planuri, propuneri si obiective pentru anul urmator.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Ultimele pagini ale Agendei profesorului, sunt dedicate unei liste de resurse valoroase. Vorbim despre carti, filme si cercetari pe care cadrele didactice pot sa le recomande elevilor sau sa le studieze ele insele. Bibliografia Agendei profesorului este si ea o sursa extraordinara de informatii extrem de interesante, ce merita aprofundate.

Agenda profesori Wonder Teacher

Recenzii
Customer Reviews (1)
Felicitari
Nota
Este minunat ca cineva s-a gandit sa faca o astfel de agenda. Imi este foarte utila la clasa. Review scris de Mariana
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Agenda profesorului - Wonder Teacher
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Iti recomandam si