Agenda profesorului - Wonder Teacher

Wonder Teacher - Agenda profesorului care inspira generatii


Agenda pentru profesori de: Scoala generala, liceu


Scrisa in limba: Romana


Anul aparitiei: 2020


Editia I


Editura: Kronia


Numar de pagini: 284


Contine: Catalogul profesorului pentru 11 sau 18 clase


Coperta: cartonata cu insertie aurie


Interior: print color, hartie alba de 100 g/mp


Legare: spirala argintie


Format: A5


ISBN: 978-606-94839-6-1


ACEASTA AGENDA ESTE NEPERSONALIZABILA.


Optional, si mai ales daca faceti cadou Agenda Profesorului, puteti alege felicitarea Awesome Teacher, pe care sa o personalizati cu un mesaj la interior.


Felicitare personalizabila


Daca achizitionati peste 5, 10 sau 15 agende, indiferent de numarul de cataloage din interior, puteti profita de reducerile de mai jos.

Cod: C0000000289

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 138,00 RON

98,00 RON

  • 5 sau peste la pretul de 88,00 RONEconomisesti 11%
  • 10 sau peste la pretul de 78,00 RONEconomisesti 21%
  • 15 sau peste la pretul de 68,00 RONEconomisesti 31%
+25,00 RON

Maximum number of characters: 400

* Campuri obligatorii

Descriere produs
Details

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Agenda profesorului care inspira generatii este un instrument didactic conceput si creat pentru a le veni in ajutor profesorilor si invatatorilor in acest an scolar atat de complicat. Pentru ca trec printr-o perioada in care e nevoie sa se adapteze din mers unor noi metode de predare, de evaluare si de interactiune cu elevii lor, cadrele didactice vor avea nevoie de tot sprijinul pe care il pot primi.

 Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

De aceea, am creat Agenda profesorului - un caiet de lucru inspirat si documentat care reuneste intre copertile sale un planificator de sedinte, cursuri, lectii, proiecte si unitati de invatare, un catalog personal si un ghid care are la baza cele mai pertinente studii ale unor experti in domeniul educatiei pentru navigarea cu succes si cu cat mai putin stres a unei perioade academice complicate.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Cele mai multe pagini ale Agendei profesorului sunt dedicate organizarii activitatii scolare - de la planificarea sedintelor si a cursurilor de perfectionare pana la programarea lectiilor si a evaluarilor. Am adaugat, de asemenea, pagini de catalog personal al profesorului in care acesta il poate completa numele elevilor din fiecare clasa la care preda, notele si absentele, pentru a le putea transfera usor si eficient mai tarziu in catalogul scolii. Varianta standard a agendei contine cataloage pentru 11 sau 18 clase cu maximum 37 de elevi fiecare. Puteti alege numarul de cataloage din caseta cu optiuni de mai sus. 

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Agenda profesorului mai cuprinde orarul cadrului didactic, un calendar pentru anii scolari 2020 - 2021 si 2021 - 2022, in care se regasesc cele mai importante zile internationale, structura anului scolar, tabele pentru planificare lunara, saptamanala si zilnica, precum si un instrument extrem de folositor de moitorizare a somnului, meselor si nivelului de hidratare. Pentru ca stim cu totii cat de importante sunt toate acestea in managementul stresului.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Si pentru ca am adus in discutie stresul, Agenda profesorului e o unealta indispensabila si din acest punct de vedere - pentru ca a fost gandita sa ajute cadrele didactice sa isi mentina nivelul de stres la cote rezonabile. Cele 20 de pagini de informatii cuprinse in agenda prezinta cele mai recente studii si concluzii ale unor reputati specialisti in domeniul educational asupra unor subiecte arzatoare precum: temele pentru acasa, adaptarea metodelor de predare in functie de tipul de inteligenta al elevilor, obtinerea cooperarii elevilor prin incurajarea autonomiei, stresul in mediul academic, combaterea bullying-ului si cyber-bullyingului si scoala online.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

O evaluare calitativa a parcurgerii anului scolar lui va putea fi gasita la finalul Agendei pentru profesori. Aceasta ofera o viziune de ansamblu asupra incercarilor, reusitelor si greselilor din anul ce se termina si o oportunitate minunata de a creiona solutii, planuri, propuneri si obiective pentru anul urmator.

Agenda profesorului care inspira generatii - The Wonder Teacher - cadou pentru profesori - catbox

Ultimele pagini ale Agendei profesorului, sunt dedicate unei liste de resurse valoroase. Vorbim despre carti, filme si cercetari pe care cadrele didactice pot sa le recomande elevilor sau sa le studieze ele insele. Bibliografia Agendei profesorului este si ea o sursa extraordinara de informatii extrem de interesante, ce merita aprofundate.

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Agenda profesorului - Wonder Teacher
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si