WONDERSTORE

Pachet cadou pentru oameni inteligenti - Creierul idiot

Pachetul cadou pentru oameni inteligenti este un cadou absolut special. Contine produse pe care le vor aprecia doar cei cu un simt al umorului ridicat, care isi cunosc valoarea si nu se iau foarte in serios. L-am construit in jurul unei carti despre creierul uman si felul in care acesta se afla la carma intregii noastre existente, desi e un pilot failibil si neorganizat. Am adus langa acest volum produse de calitate, care sa puna caldura in inimi si zambet pe buze. Acest pachet e cadoul ideal de aniversare sau de Craciun, daca ai prieteni destepti. Daca nu, e in regula. Si o cravata draguta e ok. :)


Pachetul cadou contine:


- Carte: Creierul idiot, de Dean Burnett. Un volum absolut delicios, despre marele maestru al falsificarilor si combinatiilor care este creierul uman. Autorul gaseste explicatii logice pentru toate reactiile, comportamentele, fascinatiile si amintirile ilogice pe care le avem si le pune pe toate pe seama... creierului idiot. Acelasi creier care creeaza, inventeaza, descopera si cerceteaza. Concluzia? Creierul e victima propriului sau succes. Si, atunci cand vom reusi sa intelegem asta, poate vom putea sa ne si iertam mai usor.


Jurnal - Idei din sticla. Creat si produs in atelierul Catbox, acest carnet amuzant de notite este dedicat tuturor acelora care au o fascinatie speciala pentru propriul creier atunci cand beau. Pentru ca gasesc solutiile pentru toate problemele omenirii - de la foametea din Africa la incalzirea globala, de la disparitia balenelor albastre la aparitia lui Donald Trump. 60 de pagini liniate, cu hard-cover si spirala, pentru toate ideile pe care nu dorim sa le uitam pana a doua zi. :)


Vin rosu sec - Domnul de Roua. Un cupaj premiat de Cabernet Sauvignon, Merlot si Pinot Noir. De o culoare rosu-rubiniu, acest vin dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure. Gustul sau intens de fructe de padure are o structura rotunda si usor de baut, cu aciditate proaspata. Pentru ca o carte buna are nevoie intotdeauna de un pahar de vin alaturi.


Calendar de birou 2022 - Expresii Excentrice, creat si produs in atelierul Catbox. Un concept unic in Romania, inspirat din creatiile artistilor britanici. In paginile acestui calendar vei descoperi numele fiecarei luni "ascuns" in interiorul unor expresii... excentrice.


Poti alege impachetare speciala in cutia premium Wonder Gift Box pentru acest pachet cadou, bifand casuta de mai jos.


Cutie cadou impachetare premiumPachete cadou - transport gratuit


Acest produs nu mai este disponibil in catalogul nostru. Intra pe WonderStore daca vrei sa gasesti alte produse care ar putea sa-ti placa.

Cod: C000000306
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

229,00 RON
Descriere produs
Details

Pachetul cadou pentru oameni inteligenti este un cadou absolut special. Contine produse pe carele vor aprecia doar cei cu un simt al umorului ridicat, care isi cunosc valoare si nu se iau foarte in serios. L-am construit in jurul unei carti despre creierul uman si felul in care acesta se afla la carma intregii noastre existente desi e un pilot failibil si neorganizat. Am adus langa acest volum produse de calitate, care sa puna caldura in inimi si zambet pe buze. Acest pachet e cadoul ideal de aniversare sau de Craciun, daca ai prieteni destepti. Daca nu, e in regula. Si o cravata draguta e ok. :)

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Pachet cadou pentru oameni inteligenti - Creierul idiot
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Iti recomandam si