DE APRECIERE

Perioada asta e una in care, in orice alt an obisnuit, ai fi inceput sa-ti faci planuri de mers acasa. La "aia batranii", fie ca-s ei parinti sau bunici. Pentru ca poate nu i-ai mai vazut de la Craciun. Astazi stai pe canapea, cu ochii in laptopul de pe care lucrezi de acasa si te gandesti ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci pentru ai tai e sa stai chiar aici unde esti.

Traim vremuri care ne despart, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne insinguram. Sau sa-i insinguram pe cei dragi. Suna-i mai des. Asculta-i si lasa-i sa te auda. Trimite-le pachte cu alimente comandate online. Si fa-le mici surprize. Cu totii avem nevoie de un zambet. Iar parintii si bunicii tai sunt cei care vor aprecia cel mai mult o surpriza de felul unei felicitari personalizate. Pentru ca raman niste nostalgici. Pentru ca "pe vremea lor" asa aratai ca-ti pasa, ca ti-e dor si ca iubesti.

Alege una dintre felicitarile din colectia de mai jos, personalizeaz-o cu un mesaj doar al tau la interior, iar noi o vom impacheta frumos si o vom trimite direct la cei dragi ai tai.

6 Item(s)

per pagina

6 Item(s)

per pagina