Atelier on-line de cadouri speciale

Povestea CATBOX

Da, stim! Avem o pisica tare laudaroasa :))) Ne a atat de draga ca o lasam sa creada ca ea este sefa :)

In realitate CATBOX a intrat in viata noastra intr-o vara calduroasa. Am pornit sfiosi, dar cu vise mari! Ne-am dorit sa fim cei care dam voce oricarui cadou. Ne-am dorit sa facem cadouri speciale, pentru clienti speciali. Am facut cercetare si am vazut ce face toata lumea – pixuri, brichete, diplome etc - si-am zis "uite ce NU vrem sa facem noi". De acolo si pana la toate minunatiile pe care le vedeti astazi pe site, n-a mai fost decat un pas. Pentru ca de un lucru eram siguri – echipa noastra poate creea. 

Produsele noastre sunt rezultatul a ore intregi de munca in care:

- am scris,
- am sters si am scris din nou,
- am facut design,
- am rasucit imagini,
- am schimbat culori, 
- plus am facut zeci de simulari de livrare in care am testat zeci de ambalaje pentru a ne asigura ca produsele ajung la tine exact asa cum au fost expediate,
- ne-am scormonit creierele si, in general, ne-am distrat.

Pentru ca fiecare dintre tablourile, jurnalele, felicitarile, magnetii si calendarele si cadourile cu surprize pe care le gasesti pe CatBox.ro a fost creat cu zambetul pe buze, cu multa cafea si cu gandul la tine. Pentru noi, sa cream pentru tine inseamna sa ne amuzam, sa ne jucam cu vorbe si culori, sa intoarcem totul pe toate partile pana iese un produs PERFECT, pe care sa fii mandru sa-l agati in casa ta si sa-l arati prietenilor sau sa-l daruiesti cuiva drag.

Iti multumim pentru că eşti pe site-ul nostru acum! Şi pentru că ai terminat de citit tot ce ţi-am scris aici. Şi pentru că, fară să îţi dai seama, ne susţii! Ne ajuţi să fim mai atenţi la detalii şi mai creativi.

De aceea, ne dorim sa iti facem prietenii fericiti! Nu ezita sa ne vizitezi atelierul on-line inainte de a face un cadou :)

Creativii de la Catbox