WONDERSTORE

Jurnal pentru profesori - Dedicated Teachers

Am creat acest jurnal pentru profesorii care ne inspiră, ne transpiră și ne învață toate lucrurile importante despre lume și viață. Pentru că adevăratele lecții vin din inimă, nu din cărți, iar copiii vor ține minte mai mult sau mai puțin din cunoștințele pe care un profesor le-a transmis, însă cu toții își vor aminti cum i-a făcut acel profesor să se simtă. Iar dacă profesorul reușește să transmită cel mai important lucru din lume - dragul de învățare continuă - atunci va reuși să schimbe lumea. Și pentru că nimeni n-a reușit vreodată să schimbe lumea în mod dezorganizat, atunci fiecare profesor ar trebui să poarte cu sine un instrument care să le fie sprijin în activitate și, în același timp, să le fie continuă inspirație.


Produsele noastre s-au mutat pe WonderStore.ro. Gasesti acest produs apasand pe butonul de mai jos.


COMANDA PE WONDERSTORE.RO


Cod: C000000078
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

49,90 RON
Descriere produs
Details
"

!PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine pus cu grija intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Coperti - carton de 300g, cu print color fata/verso, laminat soft touch

Interior:

- 70 coli (140 pagini) hartie 100g imprimate cu puncte pentru scriere

Legat cu spirala aramie

Dimensiuni: A5

"
Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Jurnal pentru profesori - Dedicated Teachers
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si