WONDERSTORE

Jurnal - Lucruri despre care ti-am spus eu

Dacă ești una dintre persoanele care are un al șaselea simț pentru dezastru și întotdeauna ai dreptate, deși nimeni nu te crede când îi avertizezi, atunci jurnalul ăsta e pentru tine. Te pot numi „negativist” sau „pesimist”, dar tu știi că nu ești decât o persoană intuitivă și realistă, care știe că a pune răul în față în orice situație nu face decât să te ferească de belele și să te ajute să te bucuri de surprize plăcute atunci când n-ai dreptate în predicțiile tale. Nu că asta s-ar întâmpla foarte des. Poate dacă pui pe hârtie toate scenariile viitoare despre care știi că vei avea dreptate, atunci când lucurile se vor întâmpla așa cum ai prezis nu se va mai uita nimeni urât la tine. Sau poate nu, dar o să fie oricum un exercițiu interesant care o să-ți gâdile orgoliul.


Acest produs nu mai este disponibil in catalogul nostru. Intra pe WonderStore daca vrei sa gasesti alte produse care ar putea sa-ti placa.

Cod: C000000079
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

49,90 RON
Descriere produs
Details

!PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine pus cu grija intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Coperti - carton de 300g, cu print color fata/verso, laminat soft touch

Interior:

- 70 coli (140 pagini) hartie 100g imprimate cu puncte pentru scriere

Legat cu spirala aramie

Dimensiuni: A5

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Jurnal - Lucruri despre care ti-am spus eu
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Iti recomandam si