Felicitare - Tratament

"Zilele in care problemele de sanatate te tin la pat nu-s placute pentru nimeni. Au, insa, si o parte buna - toata lumea te rasfata. Daruieste felicitarea „Tratament” unui prieten drag care are nevoie de un pic de incurajare - ciocolata si ceaiul cald, plus faptul ca ii esti alaturi, ar trebui sa ii fie rasfat de-ajuns. :)

Felicitarea este goala pe interior, ca sa ii poti adauga si un mesaj personal.

Cod: C000000426

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Descriere produs
Details

Imprimata pe carton de 300g

Dimensiuni: 11 x 16 cm

Se livreaza in plic colorat

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Felicitare - Tratament
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Felicitare - Secretul reusitei Felicitare - Secretul reusitei

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Be Bold Felicitare - Be Bold

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Reteta Felicitare - Reteta

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Rebel Felicitare - Rebel

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Fara griji Felicitare - Fara griji

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Totul va fi bine Felicitare - Totul va fi bine

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Get Well Felicitare - Get Well

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Dream out loud Felicitare - Dream out loud

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON