Felicitare - Totul va fi bine

Cand o persoana draga tie trece prin momente in care sanatatea ii face probleme, mai usoare sau mai grave, are nevoie sa stie ca ii esti alaturi. Am creat pentru ea felicitarea prin care poti sa o asiguri, cu ajutorul unui joc de cuvinte, ca totul va fi bine. „Totul va fi probabil ca naiba o perioada, dar voi fi mereu langa tine si in curand te vei face bine” - este mesajul pe care l-am imprimat in speranta ca ii va smulge un zambet celui aflat in suferinta.

Felicitarea este goala pe interior, ca sa ii poti adauga si un mesaj personal.

Cod: C000000428

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

+15,00 RON

Maximum number of characters: 400

Descriere produs
Details

Imprimata pe carton de 300g

Dimensiuni: 11 x 16 cm

Se livreaza in plic colorat

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Felicitare - Totul va fi bine
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Felicitare - Secretul reusitei Felicitare - Secretul reusitei

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Be Bold Felicitare - Be Bold

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Tratament Felicitare - Tratament

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Rebel Felicitare - Rebel

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Fara griji Felicitare - Fara griji

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Reteta Felicitare - Reteta

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Get Well Felicitare - Get Well

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Dream out loud Felicitare - Dream out loud

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON