PERSONALIZEAZAEPUIZAT

Tablou personalizat - Mouth Matters

“Mouth Matters” este un tablou creat special pentru cabinetele stomatologice dedicate copiilor. L-am decorat cu dintisori, carora le-am dat nume vesele si explicative pentru fiecare stare – medicala sau emotionala – pe care o afiseaza. Fericel, Zambarici, Tristone, Mortulica, Veselica, Uimirel, Somnorila, Gaurici, Nedumerica, Nebunescu, Crapel, Plombescu, Fratii Dreptovici, Inflamica, Curatel, Linistica, Glumel, Hipster si Surubel le vor spune copiilor care vor calca pragul cabinetului tau ca si dintii lor au sentimente si ar trebui ingrijiti la fel de bine ca orice alta parte a corpului. Si ii vor face sa plece de pe scaunul stomatologic cu un zambet.

Cod: C000000386
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

67,00 RON
Descriere produs
Details

Rama din lemn

Tablie posterioara - carton omogen si vopsea pe baza de acril

Grosime rama: 1 cm

Culoare rama: negru

Geam din plexiglas

Dimensiuni: 33 x 43 cm

Dimensiuni print: 30 x 40 cm

Greutate: 0,41 kg

Decor pentru cabinete stomatologice colegi

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Tablou personalizat - Mouth Matters
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si