OPTIMISTE

In perioade in care suntem fortati de imprejurari sa ne izolam de ceilalti, in perioade in care trecem prin situatii dificile, in perioade in care sanatatea fizica sau mentala ne e pusa la incercare, cu totii avem nevoie de un pic de optimism. In zilele noastre, izolarea sociala nu mai inseamna insingurare. Avem la indemana atatea mijloace de comunicare incat e practic imposibil sa pierdem contactul cu cei dragi. De aceea, un gest precum trimiterea unei felicitari poate parea cel putin invechit. Insa aerul lui vintage nu-l face decat sa fie cu atat mai special. Si sa-i transmita destinatarului nu numai mesajul ca te gandesti la el si incerci sa-i ridici moralul, ci si ca o faci intr-un mod mai special decat pentru toti ceilalti.

O felicitare nu e mare lucru. Insa faptul ca ai depus un efort mai mare decat a apasa un buton pentru a aduce zambete si speranta pe fetele celor dragi va insemna mai mult decat iti poti imagina.

Personalizeaza oricare dintre felicitarile din aceasta categorie cu un text special la interior si noi o vom impacheta frumos si o vom trimite persoanei pe care simti sa o incurajezi astazi.

Produse de la 13 la 13 din 13 in total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produse de la 13 la 13 din 13 in total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2