Felicitare - Unicorn

„As fi vrut sa-ti daruiesc un unicorn” este mesajul amuzant, dar extrem de sincer pe care l-am imprimat pe aceasta felicitare. Poate fi daruita de sarbatori, dar si cu orice alta ocazie, persoanei careia ai putea fi pregatit sa-i daruiesti si luna de pe cer, daca ai putea.

Felicitarea este goala pe interior, ca sa ii poti adauga si un mesaj personal.

Cod: C000000595

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Descriere produs
Details

Imprimata pe carton de 300g

Dimensiuni: 11 x 16 cm

Se livreaza in plic colorat

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Felicitare - Unicorn
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 16.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Felicitare - All I Want Felicitare - All I Want

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Red Nose Felicitare - Red Nose

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Vodka Felicitare - Vodka

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Merry Christmas Felicitare - Merry Christmas

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - HoHoHo! Felicitare - HoHoHo!

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Magical Year Felicitare - Magical Year

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Colorful Christmas Felicitare - Colorful Christmas

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - First Christmas Felicitare - First Christmas

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Pinguin Felicitare - Pinguin

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Scrisoare pentru Mos Craciun Felicitare - Scrisoare pentru Mos Craciun

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Mosul stie Felicitare - Mosul stie

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON

Felicitare - Autocorrect Felicitare - Autocorrect

Regular Price: 11,00 RON

7,90 RON