DESIGN ORIGINAL

Daca iti doresti un design original pentru produsul tau, noi nu te putem refuza :) Vom pune un designer la treaba special pentru tine. Pentru ca tu sa ai parte de elementele grafice sau fonturile pe care ti le doresti. Pentru asta trebuie sa pui in cos, din lista de mai jos, produsul pentru care vrei design. De indata ce comanda ta va ajunge la noi te vom contacta pentru detalii.

Pachetul ales include:

 • un design de la zero, pentru care tu ne-ai furnizat toate detaliile (text, imagini, fonturi, culori etc) intr-un formular pe care il vei primi pe mail dupa confirmarea comenzii;
 • 1 mail cu modificari din partea ta (daca e nevoie de modificari suplimentare dupa emailul de revizuire, va fi nevoie de achizitionarea unui nou pachet);
 • macheta grafica initiala pe mail in maxim 3-4 zile lucratoare legale*;
 • 1 document grafic in format pdf (high quality print). 

  Toate comunicarile au loc exclusiv pe adresa de mail prin "reply" la mailul initial, trimis de catre noi. Mesajele transmise la telefon, facebook sau alte canale nu vor fi luate in considerare.

  *Nu putem sa iti dam un termen fix pana este gata designul tau pentru ca dupa ce trimitem macheta initiala depinde mult de tine - in cat timp ne raspunzi, de ce modificari mai ai nevoie etc. Din experienta noastra, in medie nu dureaza mai mult de 5-7 zile lucratoare legale.

  Pentru detalii suplimentare poti accesa pagina "Despre comenzi si productie".

  Conditiile par stricte, dar am observat ca genul acesta de organizare ne ajuta sa fim mai eficienti. Mai organizati si mai rapizi. Tu te vei stradui sa scrii mult mai clar ce iti doresti, iar noi vom intelege mai bine, evitand riscul ratarii vreunui mesaj venit pe alta cale decat pe email. Daca vom avea orice nelamurire te vom contacta inainte de a ne apuca de treaba :)

  Cu ganduri bune,

  Echipa de Design

  Pentru a ne transmite datele necesare pentru design, te rugam sa completezi acest formular.

 • Cod: DESIGN_ORIG_CAT

  Disponibilitate: In stoc

  0,00 RON

  * Campuri obligatorii

  Descriere produs
  Details

  Acest produs este unul digital. Il vei primi pe mail de indata ce va fi creat de designerii nostri, conform specificatiilor tale.

  ! Pretul se refera la un singur produs.

  Pentru mai multe produse te rugam sa modifici numarul acestora.

  Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

  Recenzii
  Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
  Faci o rezenzie pentru: DESIGN ORIGINAL
  Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Nota