Cana - Great Beard

Barba e la moda. Barbosii sunt cool, trendy, hot si toate cuvintele alea pe care le zic fetele cand le stralucesc ochii. Putina lume stie ca nu-i usor sa fii atat de misto. De aceea am creat cana speciala pentru barbosi, pe care am scris, sa inteleaga toti - "barba mare, responsabilitati pe masura".

Cod: C000000643

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print panoramic

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Cadou pentru barbosi

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Great Beard
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana -  Rolling Eyes Cana - Rolling Eyes
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Wild and Free Cana - Wild and Free
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Comanda ferma Cana - Comanda ferma

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Limited Edition Cana - Limited Edition

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Master Chef Cana - Master Chef

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - All I Need Cana - All I Need

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON