Cana - Before and After

Cana cadou pentru colegii de birou care nu functioneaza inainte de cafea, dar o data ce si-au savurat combustibilul aromat nu mai tac din gura. Am decorat-o cu lenesi simpatici si am imprimat-o pe o parte cu mesajul: "Inainte de cafea nu vorbesc nici cu mine!", iar pe cealalta parte am scris "Dupa cafea - filozofeala pana la apus!". Fa-o cadou de Secret Santa sau de aniversare celor mai faini colegi ai tai. :)

Cod: C000000695

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Cadou pentru colegii de birou

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Before and After
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana - Coffee Reasons Cana - Coffee Reasons

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Just Add Coffee Cana - Just Add Coffee

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana personalizata - Coffee Science Cana personalizata - Coffee Science
2 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - In apararea cofeinei Cana - In apararea cofeinei

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Coffee With You Cana - Coffee With You

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Binary COFFEE Cana - Binary COFFEE
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON