EPUIZAT

Calendar 2020 - Semne de carte

Un calendar 2020 unic prin concept - cele 12 file ale sale au dimensiunile potrivite pentru a fi folosite ca semne de carte si sunt decorate cu "citate apocrife" - fraze amuzante, complet inventate si puse pe seama unor personaje celebre.

Facem pariu ca nu stii care a fost prima replica a lui Newton cand a fost lovit de marul care l-a condus mai apoi la descoperirea teoriei gravitatiei; nici care a fost reactia lui Noe la inceputul potopului biblic; si nici care credea Galileo Galilei ca e legatura intre glumele ingerilor, Dumnezeu si calea lactee.
Dar poti sa afli, din paginile acestui calendar.

Cod: C000000153
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

Regular Price: 45,00 RON

20,00 RON

Descriere produs
Details

Printat pe carton de 200 g

Prins cu o banderola din carton de 200 gr.

Dimensiuni: 7 x 10 cm

Cadou amuzant pentru prieteni

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Calendar 2020 - Semne de carte
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si