EPUIZAT

Calendar de perete motivational 2020 - Workout

Un calendar 2020 creat pentru cei care, in fiecare decembrie, "de la anul" se duc la sala. Pe fiecare dintre cele 12 pagini ale calendarului de perete veti gasi cate o incurajare sau un indemn inspirational care sa va ajute ca anul acesta sa va tineti de promisiune. Calendarul este cadou potrivit pentru cei care merg la sala sau si-ar dori si nu stiu de unde sa inceapa :)

Cod: C000000145
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

79,00 RON
Descriere produs
Details

Printat pe carton de 200 g

Capsat si perforat

Dimensiune (deschis): A3 - 30 x 42 cm

Recenzii
Customer Reviews (1)
My new year resolution...
Nota
Poate merge cu calendarul asta :). Super draguti la telefon Review scris de Marius
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Calendar de perete motivational 2020 - Workout
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si