Cana - Designer

Daca esti designer, atunci ai auzit macar o data in cariera ta o cerere abracadabranta din partea clientului. Gen, sa faci un sandvis sa para ca are mai putine calorii intr-o poza sau sa intorci un elefant pozat din spate cu fata. Pentru toate situatiile astea sau pentru situatia in care ai un prieten designer, am creat cana pe care scrie "Sunt designer, nu magician". Nu garantam ca o sa aiba efect asupra clientilor care cred ca Photoshop e un soi de bagheta magica, dar macar o sa te faca pe tine sa zambesti.

Cod: C000001000

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Cadou pentru designeri

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Designer
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana - 80s Gamer Cana - 80s Gamer

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Beauty Salon Cana - Beauty Salon

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Super Doc Cana - Super Doc

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Super Inginer Cana - Super Inginer
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Yoda Advice Cana - Yoda Advice

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Money Magic Cana - Money Magic

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Lawyer Cana - Lawyer

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - HR Specialist Cana - HR Specialist

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Blueprint Magician Cana - Blueprint Magician

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Vocea din capul meu Cana - Vocea din capul meu

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Marketing Guru Cana - Marketing Guru

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Namaste Cana - Namaste

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON