Cana personalizata - Changing the World

Cana de ceramica este un cadou special pentru profesorii care sunt exemple pentru elevii lor. Pentru ca profesorii dedicati, care le sunt elevilor inspiratie si eroi in carne si oase, care ii indruma, ii sprijina si le vad cu adevarat potentialul, merita sa li se recunoasca meritele. Am decorat aceasta cana cu mesajul perfect: "Profesorii pot schimba lumea prin ochii fiecarui copil".

Puteti personaliza cana cu semnatura voastra, a clasei sau a promotiei.

Cod: C000000024

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Maximum number of characters: 45

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Cadou pentru profesori

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana personalizata - Changing the World
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana personalizata de dirigentie Cana personalizata de dirigentie

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana personalizata - Cea mai tare meserie Cana personalizata - Cea mai tare meserie

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana personalizata - Role model Cana personalizata - Role model

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana personalizata - Giant Heart Cana personalizata - Giant Heart

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana personalizata - Profa de istorie Cana personalizata - Profa de istorie

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana personalizata - Super profesor Cana personalizata - Super profesor

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON