EPUIZAT

Semn de carte magnetic - No Limits

Un semn de carte magnetic creat special pentru cei care stiu ca nu exista alte limite in afara celor impuse de propriile noastre temeri. Si ca o data ce acestea sunt depasite, nici cerul nu ne poate opri din a obtine tot ceea ce ne dorim. L-am imprimat cu mesajul "The sky is not your limit, the mind is".

Ia-l pentru tine sau fa-l cadou prietenilor care iubesc sa citeasca.

Cod: C000000950
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

9,90 RON
Descriere produs
Details

Imprimat pe carton de 300g

Laminat

Atasat pe suport magnetic de diverse forme

Dimensiune:

- deschis: 20 x 5.5 cm

- inchis: 14.5 x 5.5 cm

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Semn de carte magnetic - No Limits
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si