WONDERSTORE

Scrisoare de Ziua Îndrăgostiților - Secret Admirer

Scrisoarea de Ziua Îndrăgostiților ”Secret Admirer” este modul perfect de a face o surpriză romantică celei sau celui căruia vrei să-i cucerești inima. Dacă iubești pe cineva în secret, dacă ai un crush, dacă nu știi cum să-i spui persoanei pe care o admiri că îți dorești să îți dea o șansă, suntem aici să te ajutăm.


Imprimată pe carton texturat, cu margini rupte manual, scrisoarea ajunge la destinatar într-un plic rosu cu sigiliu de ceară. La interior o imprimăm cu litere cursive, asemănătoare scrisului de mână, cu textul pe care îl vei completa în câmpul de mai jos. 


Dacă n-ai inspirație, dar totuși îți place ideea de a-ți pune sentimentele pe hârtie pentru cel sau cea pe care îi admiri în secret, poți alege unul dintre textele de mai jos ca punct de pornire. Le-am creat noi și ți le punem la dispoziție pentru a-ți ușura misiunea. Știm că nu-i ușor să dai glas tuturor emoțiilor. 


Ia textul care iti place mai mult cu copy/paste in campul de personalizare și modifică-l așa cum îți dorești. Poți chiar să iei doar anumite părți din fiecare și să creezi o variantă nouă. Cerul e limita! 


Putem trimite scrisoarea ta direct la destinatar, dacă o achiți cu cardul și completezi adresa acestuia în formularul de comandă la rubrica ”Adresa de livrare”. Dacă semnezi scrisoarea cu „Admiratorul tău secret” sau „Admiratoarea ta secretă” promitem că numele tău real (pe care trebuie să-l completezi în rubrica „Date pentru facturare”) nu va apărea pe niciun document care ajunge la destinatar. Nu degeaba suntem experți în cadouri surpriză! 


Noi sperăm să reușești să impresionezi persoana specială din viața ta și să ne trimiți apoi un selfie de la prima voasră ieșire împreună. :) Îți ținem pumnii!


Produsele noastre s-au mutat pe WonderStore.ro. Gasesti acest produs apasand pe butonul de mai jos.


COMANDA PE WONDERSTORE.RO


Cod: C000000069
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

32,00 RON
Descriere produs
Details

Idei de texte pentru mesaj de Ziua Îndrăgostiților

Varianta 1 - mesaj amuzant pentru Ziua Îndrăgostiților

Se spune că lucrurile cu adevărat importante în viață sunt ascunse ochilor și se văd doar cu inima. Când inima mea te-a văzut, a exclamat - „Aici erai!”. Și din ziua aceea, bate în ritmul numelui tău.

Știu, inimile nu vorbesc și ce-am descris mai sus e, cel mai probabil, un caz de aritmie cardiacă pentru că, trebuie să recunosc, nu-s cea mai talentată persoană de pe lume în folosirea metaforelor si, de cele mai multe ori, când mă gândesc la tine mintea mea are mari dificultăți în a formula gânduri logice și coerente, înțelegi?

Vezi de ce nu pot să-ți vorbesc față în față? Numai gândul la a mă uita în ochii tăi și a-ți spune ce simt mă face să mă bâlbâi. Am petrecut câteva nopți nedormite făcând scenarii în care eu sunt persoana asta foarte încrezătoare în sine, care te abordează și îți spune că ești atât de... și atât de... și reușește să te facă să zâmbești în felul ăla al tău care mă face să mă topesc.

N-au fost multe nopți. Doar câteva. Adică... să nu crezi că am vreo obsesie sau ceva.

Offf! Vezi de ce spun că e mai bine atunci când tac?

Când tac, pot să fac o listă coerentă a lucrurilor pe care le admir atât de mult la tine. Cum ar fi zâmbetul tău incredibil. Sau felul în care iubești animalele. Sau încrederea pe care o ai în tine. Sau sarcasmul tău și umorul molipsitor. Sau grija pentru cei care au nevoie de tine.

Pentru toate lucrurile astea, inima mea a spus „Aici erai!” când te-a văzut. Și fiindcă nu-s încă în stare să-ți spun asta față în față, încerc s-o fac așa. Pentru că mi-e teamă că într-o zi va apărea cineva cu mai mult curaj și te voi pierde.

Asa că...

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Admiratorul tău secret

Cadou pentru crush de Valentine's Day - Scrisoare cu mesaj de Ziua Indragostitilor - Secret Admirer_catbox

Varianta 2 - mesaj romantic pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă citești acum rândurile astea înseamnă că mi-am făcut curaj să-ți spun, în sfârșit, ce simt pentru tine. Mi-a luat o veșnicie și n-am crezut că o să reușesc vreodată. Încă mi-e teamă de cum o să reacționezi, dar cred că mi-e mai teamă că, în curând, o persoană mai curajoasă decât mine îți va fura inima și atunci chiar nu voi mai avea nici o șansă.

Iubesc energia pe care o împrăștii în jurul tău. De câte ori apari în preajma mea simt fluturi în stomac și când te uiți la mine mă topesc. Ai cei mai frumoși ochi din lume. Și cel mai fain zâmbet.

Iubesc umorul tău. Mă uimește în fiecare zi faptul că nimeni nu poate rămâne trist atunci când tu ești acolo. Și ador faptul că nu-ți e teamă să-ți arăți partea copilărească a personalității, să te prostești și să te maimuțărești ca să-i faci pe ceilalți să râdă.

Și, în același timp, îți iubesc sensibilitatea, tactul și delicatețea. Faptul că nu rănești pe nimeni intenționat și că toată lumea se simte atât de confortabil cu tine. Felul în care sari în apărarea celorlalți. Felul în care știi să asculți, ca și cum persoana care îți vorbește e cel mai important om din lume în momentul ăla. Faptul că nu te rușinezi niciodată de prietenii tăi, indiferent de ce fel de oameni sunt. Și faptul că le spui verde-n față dacă fac tâmpenii.

Admir încrederea pe care o ai în tine și faptul că nu îți e frică de nimic. Că muncești pentru fiecare lucru pe care ți-l dorești, că visezi mereu la mai mult și la mai bine. Că nu renunți ușor.

Hmm... Am crezut că o să-mi fie greu să-mi împărtășesc sentimentele cu tine, însă îmi dau seama că a vorbi despre ce persoană minunată ești e atât de ușor! Gândul că vei citi această scrisoare încă mă sperie, dar chiar vreau să-ți spun

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Admiratorul tău secret

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Scrisoare de Ziua Îndrăgostiților - Secret Admirer
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Iti recomandam si