Magnet - You Make Me Wanna

Esti baiatul lu' mama si singurul motiv pentru care pui piciorul in bucatarie e ca sa mananci sau sa bei apa. Asta pana cand in viata ta a intrat "ea". Tipa pentru care ai face orice, inclusiv sa inveti sa gatesti. Spune-i-o transant cu ajutorul magnetului "You make me wanna". Ce mod mai bun sa-i dovedesti ca o iubesti? :)

Cod: C000000414

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Descriere produs
Details

Imprimat pe carton alb de 300g

Laminat si atasat pe suport magnetic

Dimensiuni: 9x10 cm

Se livreaza in plic.

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Magnet - You Make Me Wanna
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Magnet - Hungry Love Magnet - Hungry Love

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Fara tine Magnet - Fara tine

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - My Universe Magnet - My Universe

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Traveling Love Magnet - Traveling Love

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Dirty Mouth Magnet - Dirty Mouth

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Love & Chocolate Magnet - Love & Chocolate

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Abia astept Magnet - Abia astept

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Pana la cer Magnet - Pana la cer

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Better than rainbow Magnet - Better than rainbow

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Santaj emotional	Magnet - Santaj emotional

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON

Magnet - Fairytale Magnet - Fairytale

Regular Price: 10,90 RON

6,90 RON