Cana - Perspectives

Cana Perspectives este un cadou pentru prietenii tai care stiu sau care au nevoie sa afle ca, uneori, pentru a gasi fericirea e nevoie doar de o schimbare de perspectiva. Mesajul imprimat pe aceasta cana ofera exact asta - doua perspective diferite, dar niciuna cea la care v-ati astepta. Puteti citi textul "Look at things differently" scris pe verticala uneia dintre fetele canii si cu susul in jos pe cealalta.

Cod: C000000654

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Recenzii
Customer Reviews (1)
Perfecta pentru o surpriza sau ca să îți faci o bucurie
Nota
Cana are un mesaj care te motiveaza, e interesanta și funny, asta se vede și din imagine. Ceea ce nu se vede este modul în care cei de la CatBox își tratează clienții. Am primit aceasta cana impachetata superb, iar asta mi-a facut ziua mai frumoasa. Review scris de SN
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Perspectives
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana - Yes Darling Cana - Yes Darling

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - On Cloud Nine Cana - On Cloud Nine

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Avocado & Toast Love Cana - Avocado & Toast Love

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Comanda ferma Cana - Comanda ferma

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - All I Want for Christmas Cana - All I Want for Christmas

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - To the Moon and Back Cana - To the Moon and Back

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - You Make Me Fly Cana - You Make Me Fly

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Dreams & Unicorns Cana - Dreams & Unicorns

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Born to be Unicorn Cana - Born to be Unicorn

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Coffee With You Cana - Coffee With You

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON