Cana - Ideal Combination

Se spune ca in viata e bine sa fii ca un ananas - tare pe dinafara, dulce pe dinauntru si sa-ti porti coroana cu mandrie. Pe unii dintre noi insa, viata doar ne-a ciufulit la exterior, iar pe interior am ramas dulci. Si n-avem nicio coroana.

Daca si tu esti sau ai un prieten care e varza pe dinafara, dar dulce pe dinauntru, atunci ii poti face cadou aceasta cana originala, cu mesaj amuzant.

Cod: C000000095

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Descriere produs
Details

!PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Ideal Combination
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana - Grammar Nazi Cana - Grammar Nazi
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Vocea din capul meu Cana - Vocea din capul meu

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Before and After Cana - Before and After

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Angajatul norocos Cana - Angajatul norocos

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana -  Rolling Eyes Cana - Rolling Eyes
1 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Yoda Advice Cana - Yoda Advice

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Just Add Coffee Cana - Just Add Coffee

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON

Cana - Whisky Cana - Whisky

Regular Price: 39,00 RON

32,90 RON