Cana - Acasa

O casa nu e acasa daca acolo nu te asteapta oamenii potriviti. Iar cel mai acasa te simti acolo unde e mama. Spune-i ca ea este omul special din viata ta daruindu-i aceasta cana pe care am imprimat mesajul “Acasa este acolo unde esti tu, mama” si pe care am decorat-o cu desene naive, ca sa-i aduci aminte de vremea cand erai copil si ii aduceai cadouri facute de mana ta de la gradinita. :)

Cod: C000000708

Disponibilitate: In stoc

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Descriere produs
Details
 !PRODUS AMBALAT IN CUTIE Ajunge la tine ambalata intr-o cutie din carton, cu eticheta draguta, numai buna de oferit cadou.

Cana alba din ceramica

Dimensiuni: 10 x 9 cm

Print pe ambele fete ale canii

Poate fi spalata la masina de spalat vase

Rezistenta la microunde

Cadou pentru mama

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Cana - Acasa
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Orice comanda va fi considerata ca fiind acceptata doar dupa ce avem confirmarea telefonica din partea ta. O colega te va contacta la numarul de telefon pe care il lasi in campul de comanda. Te rugam sa te asiguri ca numarul de telefon este disponibil si corect.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa folosesti meniul Pachete de Design.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Daca achizitionezi un serviciu de grafica personalizata, este disponibila doar metoda de plata prin card online. Vei primi o factura cu plata electronica prin card online sau poti alege, la finalizarea comenzii, optiunea de plata cu cardul. Orice alta metoda de plata presupune verificarea tranzactiei inainte de executarea serviciului. Aceasta metoda insa se confirma in sub un minut.

Produsele personalizabile care au butonul PERSONALIZEAZA, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza editorul online, te rugam sa dai click aici. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Cana - Super Hero Dad Cana - Super Hero Dad

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Super Powers Cana - Super Powers

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Magic Memories Cana - Magic Memories

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Good Job Mom Cana - Good Job Mom
2 Recenzii

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Sister Cana - Sister

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Super Hero Mum Cana - Super Hero Mum

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Daddy's princess Cana - Daddy's princess

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Promotion Cana - Promotion

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Grandpa Cana - Grandpa

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Master Chef Cana - Master Chef

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON

Cana - Bine crescut Cana - Bine crescut

Regular Price: 39,00 RON

29,90 RON