EPUIZAT

Calendar de birou 2021 - Be You

Acest calendar contine 12 pagini motivationale menite sa te remonteze si sa te ajute sa-ti restabilesti prioritatile. Fiecare luna are un scop si pe verso vei gasi un indemn pentru a-l indeplini. Pastreaza calendarul si dupa finalul anului si tine-l pe birou cu indemnurile la vedere, ca sa nu uiti niciodata sa mergi inainte.

Calendarul 2021 este un cadou perfect pentru membrii familiei, pentru prieteni, colegi sau, de ce nu, chiar pentru tine.

Cod: C000000685
Vreau notificare cand va fi in stoc.

Disponibilitate: Stoc zero

Regular Price: 45,00 RON

30,00 RON

Descriere produs
Details

Printat pe carton de 300 g

Dimensiuni: 14.5 x 14.5 cm

12 file imprimate fata/verso

Prevazut cu suport din lemn 

Cadou pentru colegi 

Recenzii
Am fi tare bucurosi sa ne spui daca ti-a placut sau nu produsul
Faci o rezenzie pentru: Calendar de birou 2021 - Be You
Cate stelute crezi ca merita acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota
Despre comenzi

Costul de livrare standard in Romania este de 17.9 Lei. Perioada de livrare medie este 2 zile lucratoare, calculata dupa momentul expedierii. Pentru mai multe informatii despre livrare, retur, conditii si termene, te rugam sa citesti sectiunea: Livrare si retur - Urmarire comanda.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, clarificari, sesizari, te rugam sa folosesti formularul de contact de pe site sau sa ne trimiti un email. Comunicarile facute prin intermediul social media, Facebook Messenger, WhatsApp, SMS, nu sunt monitorizate constant si pot aparea intarzieri in rezolvarea problemei tale.

Daca ai selectat o optiune speciala de design sau ai ales un produs cu design unic, vei primi in email, un fisier cu modificarile facute de noi pentru aprobare. Atunci cand alegi o optiune de design, nu vom imprima nimic pana cand nu avem acordul tau. Daca ai nevoie de un design unic, te rugam sa ne trimiti un email.

Daca vrei sa tratam cu prioritate un design original precum si productia acestuia, te rugam sa achizitionezi serviciul Taxa de Urgenta. Acest serviciu iti garanteaza ca facem pentru tine, atat designul cat si productia in maximum doua zile lucratoare legale. Te rugam sa iei in considerare, suplimentar acestui timp, si perioada de tranzit in cazul livrarii prin curier.

Produsele personalizabile care au camp de personalizare, nu au costuri suplimentare de design in afara optiunilor selectate. Daca vrei sa afli mai multe despre cum facem productia, te rugam sa urmaresti sectiunea Despre comenzi si productie din josul paginii.

Iti recomandam si
Calendar de birou 2020 - Angajatul model Calendar de birou 2020 - Angajatul model

Regular Price: 45,00 RON

30,00 RON

Calendar de birou 2021 - Citate Optimiste Calendar de birou 2021 - Citate Optimiste

Regular Price: 45,00 RON

30,00 RON

Calendar de birou 2020 - Like a boss Calendar de birou 2020 - Like a boss

Regular Price: 45,00 RON

30,00 RON

Calendar de birou 2021 - Smile Calendar de birou 2021 - Smile

Regular Price: 45,00 RON

30,00 RON