Tablouri personalizate format A4 | Catbox.ro

4

Tablouri format A4
Produse vizualizate recent
 1. cana_personalizata_dirty_mouth_funny_husband_amazing_catox_amuzanta_1

  Cana - Dirty Mouth

  Pret intreg: 39,00 RON

  Special Price 29,25 RON

 2. Borcan cu surprize 12 Reasons to Love1
 3. felicitarea mea personalizata 1
 4. felicitare-without-friends1
 5. Cadou_Magneti vouchere de dragoste_7
CatBox.ro - Magazin online de cadouri miau altfel

Pe CatBox.ro vei gasi mereu cadouri speciale si originale. Avem tablouri, jurnale, felicitari, magneti si calendare, articole pentru petreceri si cadouri cu surprize. Intr-un cuvant, avem toate darurile perfecte daca vrei sa iesi din zona cliseelor. Aici poti gasi ceva potrivit pentru orice ocazie si pentru fiecare persoana importanta din viata ta, pentru ca avem cadouri de suflet. 

Iti garantam ca produsele noastre nu vor trece neobservate in multitudinea de cadouri pe care cel caruia alegi sa i le daruiesti le va primi. Trebuie totusi sa te atentionam: dupa cercetari extensive si indelungate am ajuns la concluzia ca tablourile si calendarele de perete, magnetii si felicitarile, jurnalele si darurile cu surprize marca CatBox pot starni anumite reactii, atat in randul celor care le primesc, cat si in randul celor care doar le admira. Aceste reactii pot varia de la emotii intense, lacrimi de fericire sau declaratii spontane de iubire pana la zambete jucause, hohote de ras sau invitatii nerusinate la activitati mai putin ortodoxe. Atunci cand oricare dintre aceste manifestari isi fac aparitia, te sfatuim sa te bucuri de ele. :)

 

 

Tablouri format A4

  Noua colectie de tablouri Catbox  in format A4, vine cu un design impecabil, mesaje numai bune de pus in rama, preturi accesibile si culoarea ramei la alegere (alb sau negru). In plus vei gasi si produse care pot fi personalizate online de catre tine. Poti schimba textul, fontul, culorile dupa sufletul tau.

Sfatul MIAU: Arunca un ochi! In mod sigur o sa vrei sa le iei acasa pe toate, vei pune in cos macar 5 si cu greu te vei hotara doar la unul. Sa-mi spui miau daca nu e asa :))

Grila  Lista

Descrescator
 1. 1
 2. 2