Tablouri cu mesaje | Catbox.ro

4

Cauta dupa
Categorie
  1. Tablouri format A4 (42)
  2. Tablouri format A3 (37)
CatBox.ro - Magazin online de cadouri miau altfel

Pe CatBox.ro vei gasi mereu cadouri speciale si originale. Avem tablouri, jurnale, felicitari, magneti si calendare, articole pentru petreceri si cadouri cu surprize. Intr-un cuvant, avem toate darurile perfecte daca vrei sa iesi din zona cliseelor. Aici poti gasi ceva potrivit pentru orice ocazie si pentru fiecare persoana importanta din viata ta, pentru ca avem cadouri de suflet. 

Iti garantam ca produsele noastre nu vor trece neobservate in multitudinea de cadouri pe care cel caruia alegi sa i le daruiesti le va primi. Trebuie totusi sa te atentionam: dupa cercetari extensive si indelungate am ajuns la concluzia ca tablourile si calendarele de perete, magnetii si felicitarile, jurnalele si darurile cu surprize marca CatBox pot starni anumite reactii, atat in randul celor care le primesc, cat si in randul celor care doar le admira. Aceste reactii pot varia de la emotii intense, lacrimi de fericire sau declaratii spontane de iubire pana la zambete jucause, hohote de ras sau invitatii nerusinate la activitati mai putin ortodoxe. Atunci cand oricare dintre aceste manifestari isi fac aparitia, te sfatuim sa te bucuri de ele. :)

 

 

TABLOURI

Pentru ca toti   cei dragi ai tai merita cadouri speciale   echipa Catbox a creat tablouri care poti fi daruite cu orice ocazie oamenilor care sunt langa tine la bine, la greu si la mahmureala. Cu mesaje amuzante sau inspirationale, cu versuri celebre, citate din carti sau replici din filme, produsele noastre vor starni, garantat, reactii neasteptate. Testimonialele privind experienta clientilor nostri cu tablourile Catbox au aratat chiar si cateva parasiri neasteptate de friendzone in favoarea unor relatii mai putin platonice. Pe-astea, insa, nu le garantam.

MIAU te sfatuieste: Daca, daruind un tablou Catbox, primesti in schimb o reactie neasteptata, scrie-ne si povesteste-ne! Nu se stie ce reactie o sa avem noi :)

Grila  Lista

Descrescator
  1. 1
  2. 2
  3. 3