Despre Noi | Catbox.ro

4

DESPRE NOI

CatBox.ro este un proiect al SC KRONIA CITY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, strada Turda nr. 98, bl. 29A, ap. 5, et. 1, tronson 2, sector 1, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8128/2015, cod unic de inregistrare fiscala 34732558.

 

CatBox s-a nascut in urma unei idei crete – ca toate ideile noastre. Am vrut sa facem cadouri speciale, pentru clienti speciali. Am facut cercetare si am vazut ce face toata lumea – pixuri, brichete, cani, rame cu poze. Si-am zis – uite ce NU vrem sa facem. De acolo si pana la toate minunatiile pe care le vedeti astazi pe site, n-a mai fost decat un pas. Pentru ca de un lucru eram siguri – echipa noastra poate creea.

 

Produsele noastre sunt rezultatul a ore intregi de munca in care am scris, am sters si am scris din nou, am facut design, am rasucit imagini, am schimbat culori, ne-am scormonit creierele si, in general, ne-am distrat. Pentru ca fiecare dintre tablourile, jurnalele, felicitarile, magnetii si calendarele si cadourile cu surprize pe care le gasesti pe CatBox.ro a fost creat cu zambetul pe buze, cu multa cafea si cu gandul la tine. Pentru noi, sa cream pentru tine inseamna sa ne amuzam, sa ne jucam cu vorbe si culori, sa intoarcem totul pe toate partile pana iese un produs perfect, pe care sa fii mandru sa-l agati in casa ta si sa-l arati prietenilor sau sa-l daruiesti cuiva drag.