Cariere | Catbox.ro

4

Suntem in cautare de colegi noi

Suntem in cautarea unor colegi care sa ramana in echipa noastra pentru mult timp. Daca exista vre-o deschidere de post atunci o gasesti aici.

Operator comenzi online


Dacă ești din București (sau împrejurimi), ești o persoană serioasă, ordonată, sociabilă și foarte atentă la detalii, hai să ne cunoaștem.

Varsta - Nu conteaza

Sex - Nu conteaza

Abilitati - O persoana tehnica si cu excelente abilitati de comunicare, fara probleme de vorbire si cu o voce calda (vei discuta cu clientii la telefon iar felul in care comunici este extrem de important)

Experienta - cu sau fara experienta (poate fi un tanar care nu am mai lucrat pana acum, poate fi o persoana la a doua tinerete). Media de varsta in echipa noastra este de 30 de ani.

Disponibilitate - In Bucuresti, program de luni pana vineri orele 10-18

Ce am vrea noi sa stii sa faci (daca nu stii te invatam noi):

  • Să menții relația cu clienții, furnizorii si curierii (procese specifice magazinelor online)

  • Să preiei și să gestionezi comenzile și apelurile telefonice (ii vei suna sa confirmi cu ei comanda inainte sa o expediezi)

  • Să pregătești coletele pentru livrare (emitere AWB-uri, facturi, etichetare, împachetare, schimbarea statusurilor comenzilor)

  • Sa nu te sperie Microsoft Excel

  • Procese specifice gestiunii stocurilor de marfa (recepție de pe factura marfă, facturare catre client și inventariere de stoc)

La ce să te aștepți de la noi:

  • Sa te invatam daca nu stii si sa te ajutam daca nu intelegi

La ce să nu te aștepți:

  • Să primești ordine (ne-ar plăcea să ai inițiativă!)

Ce trebuie să știi despre noi:

Compania noastră este un start-up, o firmă cu doar o mână de colegi, în care multi-tasking-ul este adesea necesar și nu suntem în căutare de pasageri, ci de colegi cu care să ne întâlnim la muncă și peste mai mulți ani.

Salariu:

Orice post este remunerat in baza unui contract de munca, cu un salariu corect pentru munca pe care o sa o depui, un salariu care va creste o-data la cateva luni, mai precis de 3 ori pe an, atata timp cat esti dispus/a sa fi tot mai performant/a in munca ta.

Daca esti interesat, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul acesta.